Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jogositvany.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Autósiskola

Autósiskola

autosiskola.tlap.hu, Autósiskola , Autósiskolák részletes bemutatása, képekkel és leírásokkal együtt. Itt végre te is megtalálod a számodra megfelelőt! A közúti járművezetők képzését a képző szervek számára az NKH regionális igazgatósága engedélyezi az "A", "A korl.", "B", "C", "D", "M", "T", "K", "Trolibusz" kategóriákban, valamint az "A1", "C1", "D1" alkategóriákban, továbbá a "BE", "CE", "C1E", "DE", "D1E" (a továbbiakban sorrendben: a "B+E", "C+E", "C1+E", "D+E", "D1+E") kombinált kategóriákban. Képző szerv az a jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, egyéni vállalkozó vagy oktatói munkaközösség, aki/amely a teljes képzési szolgáltatásra képzési engedélyt kapott. A képzési engedély iránti kérelmet ahhoz a regionális igazgatósághoz kell benyújtani, amelynek területén a képzést a kérelmező gyakorolni kívánja. A kérelmező az érdekei képviseletére az engedélyezési eljárásban felkérheti azt a szakmai érdekképviseletet, amelynek tagja. Képzési engedély meghatározott kategóriákra, alkategóriákra, kombinált kategóriákra, meghatározott időtartamra, illetőleg meghatározott tanfolyamra is adható.

KRESZ

KRESZ

kresz.tlap.hu, Kresz , A közlekedés szabályairól mindent Kresz oktatás, továbbképzés, kresz változások naprakészen, A módosítás szemléletváltást alapoz meg a hazai közlekedésben, így egyre többek számára jelenthet valódi alternatívát a kerékpározás a tömegközlekedéssel vagy autózással szemben" - áll a szaktárca tájékoztatásában.

Veresegyház

Veresegyház

veresegyhaz.tlap.hu, Veresegyház , Veresegyház városról mindent. Mintegy 14 000 fős város Budapesttől 23 km-re északra, a Gödöllői-dombság egyik völgyében található. Árpád-kori település, első okleveles említése 1375-ből való. A copf stílusú római katolikus templom a XVIII. sz.-ban épült, kertjében barokk stílusú Golgota-szoborcsoport látható. A település egyik dísze Kő Pál szobrászművész "Anya" című alkotása. A környező tavak strandolásra, horgászatra adnak lehetőséget. Környezetükben szoborpark látható Mitsui Sen japán szobrászművész alkotásaival. A városban egész évben meleg vizű gyógyfürdő várja a látogatókat. Az úszni vágyók részére az általános iskola területén működő uszoda áll rendelkezésre hétköznap esténként, illetve hétvégén egész nap. Érdekesség a Külső-Patak utcában, természetes környezetben található medve- és farkasotthon, ahol 42 medve és 20 farkas él.

Tuti menü