Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autósiskolák Budapest képes leírás - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu
részletek »

Autósiskolák Budapest - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jogositvany.tlap.hu » Autósiskolák Budapest
Keresés
Találatok száma - 28 db
 Non-Stop Autósiskola

Non-Stop Autósiskola

JOGOSÍTVÁNY - Egyetlen autósiskola sem kínál ehhez hasonlót Budapesten

A,B,C,D,E kategória, GKI,TAXI,TARGONCA

A,B,C,D,E kategória, GKI,TAXI,TARGONCA

A Majsai Autósiskola az összes kategóriában kínálja tanfolyamait. Iskolánkban nem csak a vezetői engedélyt lehet megszerezni bármelyik kategóriára, hanem a gépkocsivezetői munkákhoz szükséges szaktanfolyamokat is el lehet végezni. Az iskola jól megközelíthető helyen, a 3-as Metró Ecseri úti állomásánál található. Gépkocsival közlekedőknek ingyenes parkolási lehetőség.

Autó-Plusz Autósiskola

Autó-Plusz Autósiskola

A legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez, autókhoz, motorokhoz egyaránt tapasztalt oktatókkal, kedvező áron. Autó-Plusz autósiskola az Árpád-hídnál. Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő alatt a jogosítvány megszerzését.Számunkra kizárólag az ügyfél a fontos, ezért megújuló akciókkal és a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető tanfolyamokkal biztosítjuk a sikeres vizsga feltételeit.

Autó-Plusz Autósiskola,  jogosítvány Budapesten

Autó-Plusz Autósiskola, jogosítvány Budapesten

Az Autó-Plusz Autósiskola Budapesten, a legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez, autókhoz, motorokhoz egyaránt tapasztalt oktatókkal, kedvező áron. Autósiskolánkat megtalálhatja Budapesten az Árpád-hídnál. Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő alatt a jogosítvány megszerzését.Számunkra kizárólag az ügyfél a fontos, ezért megújuló akciókkal és a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető tanfolyamokkal biztosítjuk a sikeres vizsga feltételeit.

Autósiskola Budapesten - VIllámjogsi

Autósiskola Budapesten - VIllámjogsi

Villám Jogsi autósiskola. Szeretnél gyorsan autós, motoros jogosítványt szerezni? Mi segítünk benne. Profi oktatóink segítenek a maga biztos tudás elsajátításában. Elméleti oktatás indul a hét minden napján! Ha túl vagy az elméleten az sem lesz probléma, hogy heti 4 óra gyakorlati vezetés. Online KRESZ oktatásunk fél áron. Egyes pótórák díjtalanok. Autósiskola váltásnál is várunk szeretettel, ha nem tudnak megfelelő feltételeket biztosítani neked. Iskolánk tömeg közlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található

Autósiskola nőknek

Autósiskola nőknek

Mosoly Zóna - autósiskola nőkre szabva Mitől lesz hatékony az autósiskolai oktatás Hogyan keress magadnak autósiskolát Hogyan szerezhetsz jogosítványt 49 nap alatt Miért van szükség női autósiskolára Mit kell tenned, hogy ne ordibáljon veled az oktatód Miért jó, ha az autósiskola alkalmazkodik hozád

B kategóriás jogosítvány korrekt áron

B kategóriás jogosítvány korrekt áron

Tanulj meg nálunk vezetni! Rutinos oktatóink segítségével és támogatásával könnyedén megszerezheted az elméleti alapok mellett azt a gyakorlati tudást, amivel a vizsga már csak ujjgyakorlat lesz. Autósiskolánk több folyamatos kurzust tart különböző kategóriákban, így a népszerű motor és B kategóriás jogosítványon kívül akár teherautóhoz, autóbuszhoz és nehézpótkocsihoz is megszerezheted a vezetési engedélyt. A tanfolyamok időpontjairól, árairól érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen központi irodánkban!

Budavári autósiskola

Budavári autósiskola

autósiskola, KRESZ tanfolyam, elméleti képzés gépjárművezetőknek,Gyakorlati tanfolyam gépjárművezetőknek, KRESZ tanfolyam, elméleti képzés motorvezetőknek, Gyakorlati tanfolyam motorvezetőknek,

C kategóriás jogosítvány

C kategóriás jogosítvány

A szakoktatással foglalkozó Szak-Instrukt oktatásszervező Kft. főként OKJ-ban szereplő szakmákhoz kapcsolódó és hatósági jellegű képzéseket indít. A weblapján minden képzéshez tartozik egy adatlap, ahol a hallgató az oktatott tantárgyakról, a tanfolyam költségeiről és időtartamáról, továbbá az előzetes feltételeiről tájékozódhat. A hivatásos jogsihoz például Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány szükséges; az oktatott tanfolyamok közt így GKI tanfolyamok is találhatóak, melyek teljesítésével többek közt fuvaros, buszvezetői vizsgát lehet tenni, amelyeket ki lehet bővíteni a vonatkozó vállalkozói képesítéssel is. Gépjárművezetői tanfolyamok során különböző típusú vezetői engedélyek szerezhetőek, személygépkocsin túl például C kategóriás jogosítvány (teherautó) is. A kft. többféle gépkezelő képzést is kínál, amelyek közül a legkeresettebb a targoncavezetői képzés. A képzések színhelye főként a vállalkozás telephelye, de megfelelő létszám esetében az ügyfél telephelyén is vállalnak oktatást.

Hirdetés
Dekmár autósiskola, motorosiskola

Dekmár autósiskola, motorosiskola

Szuper intenzív jogosítvány az Árkád melletti autósiskolában, gépkocsira, és motorra. Mozgássérülteknek, speciális gépkocsival biztosítva a tanulás.

Delfin Autósiskola

Delfin Autósiskola

Autósiskola, A kategóriás jogosítvány, B kategóriás jogosítvány megszerzése a 15. kerületben. Állandó akciók, diák kedvezmény.

Dodgem Autósiskola

Dodgem Autósiskola

Autósiskolánk nagy figyelmet fordít arra, hogy a tanulók ne csak éppen átmenjenek a vizsgán. Azt gondoljuk, hogy mindenkinek érdeke, hogy magas színvonalon történjen az autóvezetok képzése, mindenki biztonsága érdekében. Az autósiskola Budapest bevárosában található.

Easydriver.hu - Education in English

Easydriver.hu - Education in English

Minőségi oktatás angol és magyar nyelven a Hidegkúti autósikola keretén belül. Elméleti és gyakorlati képzést biztosítunk A és B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez. Magyarul nem beszélő tanulóink számára angol nyelvű tananyag segítségével egyéni konzultációk formájában történik a KRESZ (elméleti) vizsgára való felkészítés. A jogosítvánnyal már rendelkezők számára is nyújtunk gyakorlási lehetőséget. Rendszeres kedvezményeinkről weblapunkon található részletes tájékoztatás. Kiegészítő szolgáltatásaink kertén belül akár házhoz is megyünk. Külföldi jogosítvány honosításával is forduljon bizalommal hozzánk.

Éjszakai Bagoly Autósiskola

Éjszakai Bagoly Autósiskola

Kispesti autósiskolánkban barátságos környezetben, személyreszabott oktatás mellett, rugalmas fizetési feltételekkel szerezheted meg jogosítványodat!Ingyenes Skype gyakorlási lehetőség! Deák Éva oktatónővel stresszmentesen vezethetsz, akár újrakezdőként is. Gyere, amikor ráérsz! Mi alkalmazkodunk hozzád! Éjszakai Bagoly Autósiskola - Éjjel-Nappal

Ezüstnyíl Autósiskola Zugló

Ezüstnyíl Autósiskola Zugló

A, B vagy C kategóriás jogosítványt szeretnél, de még nem döntötted el, melyik budapesti autósiskolát válaszd? Akkor nézd meg az Ezüstnyíl Autós-Motoros Iskola ajánlatát weboldalunkon. Kedvező árak és kamatmentes részletfizetési lehetőség, valamint ingyenes vezetéstechnikai tréning minden hallgatónak.

Fordulat Autósiskola

Fordulat Autósiskola

Autósiskola Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál. Motor jogosítvány minden kategóriára, autó jogosítvány, motoros vezetéstechnika. A legprofibb oktatókkal vár a Fordulat Autósiskola! Profin képzett oktatóink a garancia! Keresd fel honlapunkat! Folyamatosan induló elméleti és gyakorlati tanfolyamok, a legprofibb oktatókkal, ami garanciát jelent számodra a nyugodt tanulási feltételek megteremtésére és a sikeres vizsga letételére is egyaránt! Célunk nem csak az, hogy sikeresen vizsgázz, hanem, hogy meg is tanulj vezetni!

GKI képzés-Számalk

GKI képzés-Számalk

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat, nem fog csalódni!

Tuti menü