Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Búvár jogsi képes leírás - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu
részletek »

Búvár jogsi - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jogositvany.tlap.hu » Búvár jogsi
Keresés
Találatok száma - 7 db
AQUANAUT BUDAPEST

AQUANAUT BUDAPEST

Az AQUANAUT nemzetközi búvárközpont hálózat bármelyik egységében bármikor, a nap bármely szakában elkezdheted alapfokú PADI tanfolyamodat, vagy jelentkezhetsz továbbképzésre, akár oktatói szinten is.

Búvárakadémia

Búvárakadémia

Sokan kérdezik tőlem, hogy milyen rendszerben oktatok és mik is ezek a rendszerek. Az oktatási rendszerek olyan szervezetek, cégek, mondatjuk vállalkozások, melyek merülési és oktatási szabályokat dolgoznak ki, és ezek oktatásához készítenek oktatási anyagokat (tematikák, tankönyvek, szabályzatok, táblázatok, stb.). Sok ilyen létezik a világon és én is tanulója, oktatója, vagy tagja vagyok soknak pl.: SSI, UEF, PADI, TDI, NAUI, IANTD, GUE. Ez sok különböző tapasztalat megszerzését és ismeretanyag elsajátítását jelentette. Ennyi év után sok dolgot leszűrtem ezekből a tanulmányokból, amit most közreadnék Neked.

Búvárkodás gyönyörű helyeken!

Búvárkodás gyönyörű helyeken!

Aktívan szeretnéd eltölteni a szabadságodat? Jó helyen jársz! Gyere el velünk valamelyik búvár túránkra és olyat látsz, mint még eddig soha! Ha nem tudsz búvárkodni, az sem baj! Velünk a nyaralás alatt elvégezheted a búvártanfolyamot biztonsággal, napi 2-3 merüléssel és olyan látvánnyal, amellyel egy életre elkötelezed magad a búvárkodás mellett.

LAGOON BÚVÁRISKOLA

LAGOON BÚVÁRISKOLA

Lagoon Tagsági Kártya Klubtag: * Aki nálunk végzett tanfolyamot, arra az évre megkapta ingyenesen a klubkártyáját * Bárki lehet, aki megvásárolta az, az évi klubtagsági kártyát, melynek díja 12.000 Ft Kedvezmények: * 10% kedvezmény felszerelés vásárlásnál * 10% kedvezmény a bérlésnél * 5% kedvezmény a következő tanfolyam árából * Keddi uszodai gyakorlás ingyenes * Klubunk könyvtárából ingyenesen elvihetőek 1 hónapra könyveink Klubest / információ: * Email-en tájékoztatást kapsz az újabb tanfolyamokról - túrákról * Speciális előadásokat hallgathatsz a klubesténken * Búvárismerősökkel találkozhatsz * Zsíros kenyérrel, teával és jó hangulattal várunk

Medúza Búvárközpont Érd

Medúza Búvárközpont Érd

Ismerd meg a tengerek csodálatos világát a csend birodalmát! A búvárkodás kaland, kihívás, relaxáció, és a bizalom sportja. Szerezz te is új ismerősöket, barátokat. Tartozz a legjobbak csapatához! Nálunk biztonságban érezheted magad. Az OW Scuba Diver-től (alapfok) Dive Master szintig képezünk búvárokat. Specialitások közül a NITROX tanfolyamot ajánljuk a búvároknak. A képzés a magyar UEF és az amerikai NAUI rendszer keretében történik. A NAUI egyike a legrégebbi és legtekintélyesebb búvárminősítő szervezeteknek a világon. A szervezet hitvallása: Biztonságos búvárkodás az oktatáson keresztül ! A nálunk szerzett minősítést a világ összes merülőhelyén elfogadják. Tanfolyamainkat Érden a búvárközpontban, vagy igény esetén külső helyszinen / cégnél, családnál / is megtartjuk.

PADI Búvároktatói tanfolyam

PADI Búvároktatói tanfolyam

Búváriskolánkban Padi búvároktatói tanfolyamokat folyamatosan indítunk. Oktasd te is búvárkodást padi rendszerben, legyél te is padi búvároktató. Hivatásos búvártanfolyamok divemaster merülésvezető szinttől. Assistant instructor, open water scuba instructor, staff instructor, specialitás képzés, padi búvároktatói vizsga. Magas szintű búvárképzés.

Szia, Tenger

Szia, Tenger

, én szívesen megtanítalak. Miután vizsgát tettél, az alapismereteken túl fényképes búvárigazolvány birtokosa leszel, mellyel bárhol a világon igazolhatod búvártudásodat, és merülhetsz. Ha "beleszerelmesednél", további képzési szintekre is jelentkezhetsz, megfelelő idő elteltével akár hivatásos búvárrá is képezheted magad, mely úton szintén segítségedre lehetek. Szeretnél 3 nap alatt megtanulni búvárkodni? Ha igen, sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Ez, minden más híresztelés ellenére, lehetetlen. Hiszen nem csak az a fontos, hogy a felszínre emelkedések száma megegyezzen a lemerülések számával. Meg kell tanulni azt is, hogyan kerüljük el a sérüléseket, baleseteket. A cél az, hogy merüléseink biztonságosak, örömöt adóak legyenek. Mindez nem kíván különleges képességeket, pusztán rá kell áldozni az időt, hogy elméletben, gyakorlatban egyaránt felkészülten látogassunk el a vizek mélyének világába.

Tuti menü