Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
fórumok képes leírás - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu
részletek »

fórumok - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jogositvany.tlap.hu » fórumok
Keresés
Találatok száma - 4 db
 TotalCar Jogosítvány

TotalCar Jogosítvány

Index Fórum a belföldi árufuvarozói ill. buszvezetői képesítésekkel kapcsolatban érdeklődnék: az még oké, hogy a mezei B kat. 'úrvezetői' jogsi mellé kell egy belföldi árufuvarozó, ill. személyszállító szakvizsgát tenni, hiszen mégiscsak más kategória az, ha valaki a saját cókmókját, ill. családját szállítja, mint az, ha HIVATÁSOS gépkocsivezetőként koptassa az utakat... nade hogy a bánatban van az, hogy ue. képesítést a C, D kategóriásoknak is meg kell szerezni? vagyis: ezen képesítések tananyaga miért nem része a C és D kategóriás tanfolyamok tananyagának? mennyire gyakori az, hogy valaki csak azért szerez ilyen jogsit és vesz magának egy teherautót vagy buszt, hogy hobbiból kocsikázzon vele időnként, elmenjen a családdal kirándulni, ill. a bútorboltba szekrénysorért? (merthogy a C és D jogsik - ha jól értem - önmagukban csak erre jogosítanak...) (ui: a helyzet annyiban változott 2009.09.09-től, hogy B kategóriához már nem kell ez a szakvizsga, legalábbis az NKH illetékes osztályvezetője ezt mondta...)

elvett jogosítvány

elvett jogosítvány

Jogi portál és ügyvédi szaknévsor Hello! Egy kicsit sokallom azt a büntetést amit kaptam. Történetesen azt hogy koccantam egy öregúrral aki úgy gondolta befékez a zebrán sárga lámpánál (amit tudtommal tilt a kresz) de mind1 elfogadtam hogy én vagyok a hibás nem kötözködtem. Volt velem egy személy neki nem lett semmi baja de a rendőrök berángatták a kórházba ahol ugyanezt megállapították és a másik autóban se lett senkinek baja onnan nem ment be senki. Nem voltam ittas ami a szonda is megerősített. Körülbelül 10-15km/órával koccantam az öregnek nekem betört a lámpám neki meg meghorpadt a hátulja. A város közepén történt így egyből kaptunk rendőri intézkedést. Majd miután mindenki elment vallani és utána elment a saját autóján haza 3 és fél hónap múlva kiértesítettek hogy 40 000 ft pénzbírság és 3 havi eltiltást kapok. De miért még ittas vezetésért se kapok. Nem értem. Az autómmal minden rendben volt.

Jogsi

Jogsi

SG.hu - Informatikai és Tudományos Hírmagazin Sziasztok, Egy ismerősömet kb. 2 hete valószínű, hogy lefényképezték kb. 95 km/h-val lakott területen. A rendőrök nem álították meg. A kérdésem: szerintetek csak pénzbírság lesz a büntetés vagy eltílthatják a vezetéstől is? Válaszotokat előre is köszönöm. Hassan B - VIP 2006. 03. 25. óta regisztrált VIP fórumozó2006. 03. 25. óta regisztrált VIP fórumozó2006. 03. 25. óta regisztrált VIP fórumozó2006. 03. 25. óta regisztrált VIP fórumozó 2009. dec. 14. 21:16 | galéria | válasz erre | #7346 Ja, nekem hivatalosan 30 órából megvolt az egész(R+F), vizsgákkal együtt. Gyakorlatilag annyit sem vezettem. Válasz 'Mark007' üzenetére (#7342) igen. és? zavar...? Pepsi Twist 2009. dec. 14. 21:05 | galéria | válasz erre | #7345 nekem 2 óra volt a rutin a többit beírta :D átmentem elsőre :P forgalmi is ugyan ez volt ott 6 óra volt ténylegesen a többit beirkálta :D Válasz 'Mark007' üzenetére (#7344) VW Vento Owner Mark007 2009. dec. 14. 20:29 | galéria | válasz erre | #7344 Nem ordibál meg semmi, nyugodt..túlságosan is lehet.. De ma elmondta a műszakit, aztán mentünk. Mond egy feladatot, pl. jobbra kapuba előre. Megcsinálom a négy kötelezőt, de ha már nem egyenletesen megyek a szlalomnál, akkor az már rég nem jó.. És a legegyszerűbben úgy jutok a 5. feladathoz, ha ott meg is fordulok a kanyarnál. Nah, ha ezt valaminél

Mi kell a belvizi jogsi hosszabbításához?

Mi kell a belvizi jogsi hosszabbításához?

Mi kell a belvizi jogsi hosszabbításához? A belvízi kedvtelési célú vízijármű vezetője tekintetében a háziorvos jogosult, DE nem pótolható a gépjárművezetői jogosítvány alkalmassági vizsgálatával (az orvos nem hajóvezetésre, hanem autóvezetésre vizsgál meg, persze ha megvizsgál, illetve az alkalmasságot igazoló nyomtatvány más formátumú, azt a hajóvezetésre feljogosító okmányban kell feltüntetni) Tipp: aki mégis a jogsival akarja a hajósjogsit is megújíttatni, az kérjen két igazolást, valószínűleg egy áráért kiadja a doki. A belvízi hajózási szolgálatot teljesítő személy, azaz a hivatásos hajósjogsihoz szükséges vizsgálatot foglalkozás-egészégügyi szakorvos végzi. (Bármelyik, nem csak a Meller doki honlapján lévő listában szereplő) A tengeri hajózási szolgálatot teljesítő személy és az I. és II. osztályú tengeri kedvtelési célú vízijármű-vezetők, továbbá a III. és IV. osztályú tengeri kedvtelési célú vízijármű-vezetők ELSŐ vizsgálatát a Repülési, Hajózási és Tengerészeti Egészségügyi Központ végzi.

Tuti menü