Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
hajójogsi képes leírás - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu
részletek »

hajójogsi - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jogositvany.tlap.hu » hajójogsi
Keresés
Találatok száma - 11 db
Balatoni hajós suli

Balatoni hajós suli

Balatoni Vitorlásiskola Társaság - vitorlázás, vitorlás oktatás, kezdő, haladó vitorlás tanfolyamok! Vitorlás oktatás, vitorlástanfolyam, iskola, suli, vitorlássuli, hajóvezetői jogosítvány, jogsi, jogositvány, vitorláshajó, géphajó, motorcsónak, motoros kisgéphajó vezetői engedély, vezetőiengedély, vizi, vízi jártassági, hajó, motoros csónak, vezetés, kisgéphajóvezetői, kisgéphajóvezető, géphajóvezetői, géphajóvezető, hajóvezető, hajóvezetés, motorcsónakázás, motorcsónakvezető, motorcsónakvezetői, engedély, hajóbérlés, hajó bérlés, bérlet, elmélet, gyakorlat, elméleti, gyakorlati vizsga, nemzetközi tengeri képesítés, folyami hajózás, belvizi, belvízi, vizsgák, túra, vitorlástúra, vitorlástábor, tábor, csapatépítés, csapatépítő tréning, tréningek, balaton kerülő kirándulás, túrák, vitorlástúrák, vitorlástáborok, táborok, kirándulások, szállás lehetőséggel, szállással, szálláslehetőség, lehetőség, Balaton, Balatonon, balatoni, horvát, Horvátország, Adria, Adriai-tenger, adriai, Balatonalmádi, Almádi, Balatonfüred, Füred, Tihany, Siófok, Balatonkenese, Balatonaliga, Badacsony, Keszthely, Lelle, Balatonlelle, Balatonboglár, Balatonföldvár, Budapest, Székesfehérvár, Velencei-tó, tőkesú

Captains - Tengeri hajóvezető tanfolyam

Captains - Tengeri hajóvezető tanfolyam

Szerezzen B kategóriás tengeri hajóvezetői jogosítványt a Captains-nél! Hajóvezetői képzéseink Budapesten zajlanak, a vizsga pedig Zadar-ban. Áraink alacsonyak, általunk nyújtott képzés teljes körű. ?B? kategóriás tengeri hajóvezetői jogosítvánnyal a III/a, III/b, a III/c és a IV-es hajózási területeken vezethet motoros vagy vitorlás hajót. A captains.hu oldalunkon tájékozódhat a B kategóriás hajóvezetői jogosítvány feltételeiről, illetve, hogy a megszerzése után mely területeken vezethet Ön hajót. Látogasson el weblapunkra és kérje tanácsunkat.

Hajós Suli Szeged

Hajós Suli Szeged

Vitorlás és Motoros kishajó - vezetői tanfolyam Szegeden. Csak most verhetetlen áron várjuk azon kedves érdeklődőinket, akik elhivatottságot éreznek magukban, hogy megtanuljanak kishajót, vitorlást, motorcsónakot vezetni. Kérjük látogasson el hozzánk és vegye fel velünk a kapcsolatot nehogy lemaradjon utolérhetetlen ajánlatunkról.

Magyar Jacht Akadémia

Magyar Jacht Akadémia

A tengeri vitorlás és motoros képesités megszerzésére akkreditált Magyar Jacht Akadémiának 21 különböző oktatási programja van. Itt a képzés és a vizsgáztatás magyarul, a magyar rendszer szerint történik 1982 óta. Aki valóban meg akar tanulni hajózni, az előbb-utóbb eljut hozzánk. tengeri jogositvány, jacht, tengeri vizsga, tengeri vitorlás, tengeri vitorlázás, tengeri rádiós vizsga, skipper, szkipper

Siófoki vitorlás iskola

Siófoki vitorlás iskola

Vitorlás vizsgafelkészítő tanfolyamok A képzés 6 napos, ez lehet 2x3 nap és 6 nap folyamatosan. Összesen 30 gyakorlati és 18 elméleti óra. A napszak időjárásától függően, lehetnek elméleti vagy gyakorlati foglalkozások, a tanfolyamok alatt, a képzés 9 - 12 és 14 - 18 óra között zajlik. Az egymást követő 6 napos tanfolyamoknál javasolt az elmélettel előzetesen ismerkedni, a tananyag az oktatás előtt 10 nappal átvehető. Vitorlás tanfolyam díja: 70 000,- Ft + vizsgadíj 9500,-Ft. (+ Kisgéphajó felkészítés. 20 000,- Ft; + vizsgadíj 3500,-Ft) Mivel rendelkezünk az oktatási és egyéb engedélyekkel, tanfolyamaink áfa mentesek.

Tanuljon meg vitorlázni - Vitorlás tanfolyam a Balatonon

Tanuljon meg vitorlázni - Vitorlás tanfolyam a Balatonon

Szeretne megtanulni vitorlázni vagy csak tudását szeretné felfrissíteni? Jelentkezzen vitorlás tanfolyamunkra! Oktatóink több éves tapasztalattal, versenyzői múlttal rendelkeznek, így Ön a legjobbaktól sajátíthatja el a vitorlázás fortélyait. 2011-es kedvezményeink: A vitorlás tanfolyam elvégzése után, 15%-os kedvezménnyel bérelhet tőlünk vitorlást mind a Balatonon, mind pedig az Adrián! Az első négy jelentkező számára ingyenes szállást biztosítunk Bavaria 32 Cruiser vitorlás hajóinkon, ahol, akár egy négy fős társaság is kényelmesen elszállásolható. Minden egyes jelentkező 20%-os kedvezménnyel étkezhet a balatonfüredi La Riva Ristorante olasz étteremben. A vitorlás tanfolyammal kapcsolatos további információkért látogassa meg weboldalunkat, a www.pannon-yacht-charter.hu-t! Vitorlás oktatás kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Tengerész Oktató Központ

Tengerész Oktató Központ

A "POSEIDON" Tengerész Oktató Központ az ország olyan, nemzetközileg (IMO) és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által is elismert, hivatásos tengerészeket képző oktatóhelye, ahol tengeri kedvtelési szkippereket is képeznek, és az oktatásait a hatósági vizsgáztató szerv, a Nemzeti Közlekedési Hatóság folyamatosan ellenőrzi és hagyja jóvá. A londoni székhelyű, a világ tengerhajózását ellenőrző IMO (International Maritime Organization) a hivatásos tengerészek általunk történő képzéseit tudomásul veszi és esetenként ellenőrzi. Képzéseinket a nemzetközi előirásoknak megfelelően a Müszaki Egyetem Repülő és Hajózási Tanszéke is felügyeli, ill. a hajózási képzésekre az Oktatóközpontunk rendelkezik az Országos Felnőttképzési Oktatásokat Engedélyező Hatóság érvényes jóváhagyásával is.

Tengeri hajós jogsi

Tengeri hajós jogsi

Vitorláskalandok az Adrián! hajóvezetői engedély, hajósvizsga teszt, horvát hajos jogositvany,tengeri vezetői vizsga,adriai vitorlás vizsga,hajós jogositvány,vitorlás tengeri jogosítvány nap alatt,hajo vezetése,horvát hajó jogosítvány,vitorlásvizsga garancia,a wwwkalandatengerenhu weboldalt a yachting holiday bt üzemelteti székhely: nagybaracska petőfi u,hajó németországból,hajóvezetői engedéj,wwwkalandatengerenhu,tengeri vizsga,hajovezetői vizsga,hajó vezetés,hajózási,hajos vizsga,vitorlás oktatás,vitorlás tanfolyam adria,hajóvezetői tanfolyam,kalandatengerenhu,hajós vizsga,hajósvizsga,hajosvizsga,hajózási jogosítvány,hajózás,tengeri hajóvezetői vizsga,hajóbérlés adria,kalandatengeren,vitorlásvizsga,haj óvezetői engedély,vitorlázás,hajó vizsga,hajó bérlés az adrián,hajó jogosítvány,hajóvezetői vizsga,yachting holiday,vitorlás vizsga,hajó,jetski

Vitorlásoktatás Budapesten

Vitorlásoktatás Budapesten

Több éve foglalkozunk vitorlás oktatással és hajó bérbeadással. Vitorlás tanfolyamunkon a hajózás mind elméleti mind gyakorlati oldalával megismerkedhet. A megszerezhető képesítéssel Európa belvízein maximum 20 méter hosszú és maximum 12 fő befogadására alkalmas vitorlás hajó vezethető. Elméleti oktatásunkat Budapesten tarjuk, igény szerint esténként vagy hétvégén. 5 napos gyakorlati oktatásunk Balatonkenesén törénik. Haladók részére szervezünk még haladó manővertréningeket és versenytréningeket is.

Hirdetés
Wiking Yacht Club

Wiking Yacht Club

Amellett, hogy a különleges jármûvek vásárlása többeknek egyre kevésbé anyagi kérdés, az igényes embernek is sokszor a használhatóság a legfontosabb szempont. A Fairline Squadronnak olyan konkurensekkel kell szembenéznie, mint a Princess, a Sunseeker, a Sealine, vagy éppen az Azimut. A Fairline kínálatában 3 család szerepel: a Squadron, a Phantom és a Targa.

XX-TREM KFT

XX-TREM KFT

Az elméleti oktatásról és a vizsgafeltételekről, szabályokról további információk a www.kff.hu oldalon található, a Tolna Megyei Közlekedési Felügyelet, Hajózás címszava alatt. - Kedvtelési célú belvizi vitorlás kishajó vezetői elméleti és gyakorlati oktatás - Kedvtelési célú belvizi motoros kishajó vezetői elméleti és gyakorlati oktatás - Tengeri vitorlás kishajó elméleti oktatás Balatonalmádiban és oktatótúrák az Adrián - Kedvtelési célú belvizi vitorlás kishajó vezetői elméleti és gyakorlati oktatás: Tavi elméleti oktatásainkat Balatonalmádi Szabolcs u. 11. sz. alatti oktató termünkben tartjuk minden hétvége szombat délutánján és vasárnap déllelőttjén.

Tuti menü