Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jó tudni! képes leírás - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu
részletek »

Jó tudni! - Jogosítvány, jogsi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jogositvany.tlap.hu » Jó tudni!
Keresés
Találatok száma - 11 db
Autóhitel

Autóhitel

Autóhitel használt vagy új gépjármű vásárlásához, gyorshitel autófedezetre, autó hitelekkel foglalkozó honlapok gyűjteménye, hitel kiváltás, autófedezetes gyorskölcsön, bárlistás autóhitel.Ha a kiválasztott autót hitel-, vagy lízingtartozás terheli az sem jelent problémát. Az eladó tartozását rendezzük. A jelenlegi finanszírozótól átvesszük a törzskönyvet. Az így tehermentessé vált járművet Ön gond nélkül megvásárolhatja.

Autópálya matrica vásárlás SMS segítségével

Autópálya matrica vásárlás SMS segítségével

Vásárolj kényelmesen, gyorsan és biztonságosan autópálya matricát! Miért állnál fölöslegesen sorban a benzinkutaknál? SMS-ben pár perc alatt elintézheted a vásárlást! Az autópálya-matrica vásárlásról, az előtte egyetlen egyszer szükséges regisztrációról bővebben az autopalya-matrica.ws oldalon olvashatsz. Az Autópálya matrica weboldal SMS-sel a legolcsóbb e-matrica vásárlását teszi lehetővé regisztrált felhasználóinak, akár külföldről is!

Gyorshajtás büntetés kalkulátor

Gyorshajtás büntetés kalkulátor

Egyszerű, hasznos oldal, mellyel pillanatok alatt kiszámolható, hogy mennyit kell fizetni a megengedett sebesség túllépéséért a 2009. május 1-től érvényes 69/2009. (IV. 2.) kormány rendelet alapján. Az oldalon emellett megtalálható a törvény által meghatározott gyorshajtás büntetési tételek táblázata is.

Gyorshajtás kalkulátor

Gyorshajtás kalkulátor

Gyorshajtási bírság, gyorshajtás büntetés mértékét számolhatja ezzel a stabil és aktuális gyorshajtás kalkulátorral.

Hogyan válasszunk autósiskolát

Hogyan válasszunk autósiskolát

Autósiskola, autósiskola Budapest, olcsó autósiskola, autósiskola vélemények

Hogyan vezessen takarékosan?

Hogyan vezessen takarékosan?

Mit jelent a Casco? (Azon túl, hogy egy személygépkocsi biztosítás féleség, és nagyon hasonlít a Tesco-ra.) Hogyan készüljünk egy nagyobb lélegzetű autós útra?Miként védhetjük meg nagy értékű tulajdonunkat? Ilyen és hasonló kérdésekről cikkez a takarékosvezető.hu, illetve még sok egyéb érdekes tanácsról! Igen sok mindenre kell odafigyelnünk, ha úgy döntünk, hogy holmi turista busz, vagy charterjárat helyett saját gépjárművünkkel látunk neki a világ meghódításának. Ennek számtalan előnye van, amelyből leginkább kiemelendő a szabadság: arra megyünk, amerre akarunk, olyan útvonalon és tempóban, ahogy kedvünk szottyan és a gépkocsit még ideiglenes szálláshelyként is lehet használni. De az előny hátrányokkal is jár: kiemelten oda kell figyelnünk négykerekűnk állapotára, ugyanis ha bemondja az unalmast, akkor nem csak szabadságunktól fosztottak meg, hanem egy jókora összeget is kiemelnek majd tárcánkból.

Jogosítvány - Gyakori kérdések

Jogosítvány - Gyakori kérdések

Jogosítvány - Gyakori kérdések a témában. 50 listázott kérdés.

Jogosítvány és forgalmi engedély bevonása

Jogosítvány és forgalmi engedély bevonása

Közlekedési szabálysértés - Jogi konzultáció során a tényállás megállapításra kerül - Rendőrségi határozatok kifogásolása Jogi képviselet - Közlekedési szabálysértésekben jogi képviselet - Bíróság előtti képviselet Jogosítvány és forgalmi engedély bevonása - Gépjármű vezetői engedély, - Forgalmi engedély bevonásával kapcsolatos eljárásban képviselet

Pótpedál beszerelés

Pótpedál beszerelés

Amit tudunk és amit vállalunk... * Pótpedálok tisztán rudazatos rendszerű (Német országban is jól bevált!), legjobb minőségű acélból készült, így torzulásmentes, megbízható működésű. Pedálokra örök garanciát vállalunk!! * A műszaki megoldás révén zajtalan, karbantartást nem igényel. * A pótpedálszárak másodpercek alatt, szerszám nélkül kiszerelhetőek !! * Továbbá az egyedi tervezés révén nincs a vezető lábának útjában semmiféle pótpedálelem az eredeti (bal) oldalon. (Sajnos gyakran látni ilyesféle nem kellően kivitelezett megoldásokat!) A beépítések aznap elkészülnek. Szerelés során egy kb. 8,5mm-es un. bázisfurat szükséges mindössze .(egyes típusoknál még ez sem) Oktatójármű vásárlása előtt szívesen adunk szaktanácsadást. Milyen kényelmes pedál alakítható ki az adott típusba, az adott helykínálat, és az oktató magassága függvényében is. Autótípusra egyedileg fejlesztett kézi vezérlés kialakítása. Kétféle vezérlési módban vállaljuk! (képtárban látható) Bal gázpedál beépítése,mely egy mozdulattal felhajtható kialakítással készül! Kézi kuplung jobb láb sérülteknek. A beépítések aznap elkészülnek! Személyautó már 2800Ft+áfa/nap-tól! Bérlés akár egy napra is! Klímás,vonóhorgos is.

Hirdetés
Szakoktatóknak

Szakoktatóknak

Ez az oldal azért jött létre, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik tájékozatlanok a Kamara szervezésével kapcsolatban. Szeretnénk lehetőséget biztosítani az interneten keresztül is abban, hogy mindannyian, akik ebből a szakmából élünk a legtöbbet és a legjobbat adhassuk e közös ügy érdekében! Figyelem! Az oldal oktatói magánkezdeményezésből jött létre. Annak tartalma független a közlekedési hatóság és a működő érdekképviseletek álláspontjaitól, véleményétől.

www.ittasvezetes.hu

www.ittasvezetes.hu

Mi az alábbiakat ajánljuk Önnek: -A lehető leghamarabb visszakapja a jogosítványát ! (ha még Önnél van, akkor jó esély van rá, hogy azt be sem vonják) -Nem kell szigorított utánképzésen (KRESZ, vezetési tanfolyamok, vizsgák, orvosi terápia) részt vennie, és ennek a magas (90-350,000 ft) költségét TELJESEN elkerülheti -Az Ön pénzbüntetése a minimális lesz (a maximálisan kiszabható 300 ezer forint töredéke) -Nem lesz büntetett előéletű -Nem veszti el munkáját melyhez szükséges a jármű használata -Nem lesz nyoma az erkölcsi bizonyítványban az ügynek

Tuti menü