Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jogosítvány, jogsi linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Jogosítvány, jogsi képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: jogositvany.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
 Non-Stop Autósiskola

Non-Stop Autósiskola

JOGOSÍTVÁNY - Egyetlen autósiskola sem kínál ehhez hasonlót Budapesten

 Pár hónapos volt a jogsija- meghalt

Pár hónapos volt a jogsija- meghalt

baleset, biztonságiöv, csúszósút Pár hónapos volt a jogosítványa - meghalt 2009-01-03 13:23:28 | Mátyási György | Elhunyt a kórházban az M3-as autópályán pénteken este történt baleset súlyos sérültje. A gépkocsit vezető 23 éves nő a helyszínen életét vesztette, amikor a sztráda 69-es kilométerénél, Hatvan határában az általa vezetett autó felakadt a szalagkorláton. A járművezető kirepült a kocsiból, és a helyszínen életet vesztette, a 26 éves sérültet kórházba szállították, ám életét nem tudták megmenteni az orvosok. A helyszínelés adatai szerint a balesetet az okozta, hogy a jármű megcsúszott a nedves úttesten. A gépkocsit vezető hölgy csupán néhány hónapos jogosítvánnyal rendelkezett. (MTI) Mit is lehetne erre írni, mit is lehetne reagálni. Mert írhatok én itt bármit, írhattok a hozzászólásokban bármit, az egész csak szájtépés. Mert addig, amíg az Illetékesek csak azt gondolják, hogy a még több traffipax az utakon, a még súlyosabb büntetések vezetnek valamire, addig nem fog semmi változni. A fejekben kéne végre rendet rakni. És nem akkor, amikor már megvan a jogosítványa valakinek, hanem már az oktatásnál.

 TotalCar Jogosítvány

TotalCar Jogosítvány

Index Fórum a belföldi árufuvarozói ill. buszvezetői képesítésekkel kapcsolatban érdeklődnék: az még oké, hogy a mezei B kat. 'úrvezetői' jogsi mellé kell egy belföldi árufuvarozó, ill. személyszállító szakvizsgát tenni, hiszen mégiscsak más kategória az, ha valaki a saját cókmókját, ill. családját szállítja, mint az, ha HIVATÁSOS gépkocsivezetőként koptassa az utakat... nade hogy a bánatban van az, hogy ue. képesítést a C, D kategóriásoknak is meg kell szerezni? vagyis: ezen képesítések tananyaga miért nem része a C és D kategóriás tanfolyamok tananyagának? mennyire gyakori az, hogy valaki csak azért szerez ilyen jogsit és vesz magának egy teherautót vagy buszt, hogy hobbiból kocsikázzon vele időnként, elmenjen a családdal kirándulni, ill. a bútorboltba szekrénysorért? (merthogy a C és D jogsik - ha jól értem - önmagukban csak erre jogosítanak...) (ui: a helyzet annyiban változott 2009.09.09-től, hogy B kategóriához már nem kell ez a szakvizsga, legalábbis az NKH illetékes osztályvezetője ezt mondta...)

26 kritikus KRESZ teszt, figyelj!

26 kritikus KRESZ teszt, figyelj!

SOS Autósiskola KRESZ-teszt. Összegyűjtöttünk 26 KRESZ teszt kérdést, amit gyakran elrontanak a vizsgázók! Ezek a kérdések gyakran elő is fordulnak a vizsgákon. Oldalunkon megtalálod a kérdésekhez tartozó helyes válaszokat, és esetenként magyarázatokat is. Olvasd végig, nehogy ezen múljon a KRESZ vizsgád! Nem csak a vizsga miatt szükséges megtanulni a KRESZ-t. Amellett, hogy a forgalomban való részvétel egyik alapkövetelménye a KRESZ ismerete, a biztonságos és balesetmentes közlekedéshez is elengedhetetlen!

A jogsi ne küldjön a halálba

A jogsi ne küldjön a halálba

Továbbra is alacsony színvonalon oktatják majd a gépjárművezető-oktatókat, hiába az egyetemi képzés - vélik az autósiskolák érdekvédői. A közlekedési hatóság szerint viszont az új rendszer jobb oktatókat termel majd. A régi oktatóknak azonban nem kötelező az új képzés.

A,B,C,D,E kategória, GKI,TAXI,TARGONCA

A,B,C,D,E kategória, GKI,TAXI,TARGONCA

A Majsai Autósiskola az összes kategóriában kínálja tanfolyamait. Iskolánkban nem csak a vezetői engedélyt lehet megszerezni bármelyik kategóriára, hanem a gépkocsivezetői munkákhoz szükséges szaktanfolyamokat is el lehet végezni. Az iskola jól megközelíthető helyen, a 3-as Metró Ecseri úti állomásánál található. Gépkocsival közlekedőknek ingyenes parkolási lehetőség.

Albatrosz repülő egyesület

Albatrosz repülő egyesület

ezdő vitorlázórepülő és motoros vitorlázórepülő tanfolyam 2012 Egyesületünk 2012-ben is indít kezdő vitorlázórepülő és motoros vitorlázórepülő tanfolyamot. Az elméleti oktatásokat Székesfehérváron, illetve a börgöndi repülőtéren tartjuk. A gyakorlati repülést Börgöndön, 2012 tavaszán kezdhetik meg a növendékek. De nézzük részletesen miből is áll a növendékek kiképzése: 1. A gyakorlati repülés megkezdésének feltétele az érvényes orvosi alkalmasság. A vizsgálatra a jelenleg Pápán, Balatonföldvár-Köröshegyen vagy Budapesten működő repülő orvosi bizottságoknál lehet jelentkezni. 2. A gyakorlati repülés megkezdésének további feltétele a betöltött 15. év. Egyedül repülés feltétele betöltött 16. év és SPL (növendék szakszolgálati engedély) megléte, a szakszolgálati engedély (PPL) megszerzésének feltétele betöltött 17. év. Az elméleti kiképzés első része a vitorlázórepülő és a motoros vitorlázórepülő növendékek esetében párhuzamosan történik, majd az oktatás harmadik hónapjától a növendékek már a választott kategória sajátosságaival ismerkednek meg. A két kategória gyakorlati kiképzése egymástól függetlenül történik az alábbiak szerint:

Alfa Autósiskola Debrecen

Alfa Autósiskola Debrecen

ALFA Autósiskola Kft. Debrecen:: B kategóriás jogosítvány megszerzése az Alfa módszerrel:: elméleti és gyakorlati oktatás, barátságos árak és szolgáltatások:: A módszer lényege: Agykontroll technikák alkalmazása a gépkocsi vezetés oktatásban A pedagógia régi kérdése, hogy melyik tanulási - tanításszervezési módszer hatékony. Megvalósulnak-e a céljaink? Ha a célok, a tapasztalás és a megvalósulás hármas egysége érvényesül, akkor lesz igazán hatékony a tanulás valamint ha a társadalom igényei mellett a tanulók egyéni érzékenységére, fejlődésére is tekintettel vagyunk. E mögött viszont tevékenység vagy folyamatterv áll, mely tudatos pedagógiai tevékenységet feltételez.

AQUANAUT BUDAPEST

AQUANAUT BUDAPEST

Az AQUANAUT nemzetközi búvárközpont hálózat bármelyik egységében bármikor, a nap bármely szakában elkezdheted alapfokú PADI tanfolyamodat, vagy jelentkezhetsz továbbképzésre, akár oktatói szinten is.

Hirdetés
Ász Autósiskola Kft.

Ász Autósiskola Kft.

Színvonalas járművezető képzés a Balaton déli partján. Siófokon, Kőröshegyen, Balatonbogláron,Fonyódon, Tab, Ádánd, Lepsény környékén. Iskolánk az alábbi kategóriákban indít tanfolyamot járművezetők részére: A, A1, Ak, M, B, K

Átalakítanák a járművezető-képzést

Átalakítanák a járművezető-képzést

A vezetői engedély megszerzéséhez elavult tananyagot is magolni kell, vezetni viszont az sem tud rendesen, aki nem bukik meg a vizsgán. Közben az oktatók egy része csal. Ősztől lassan változni kezd a helyzet: az oktatók és a jogosítványra várók képzését...

ATI-Császárné Kft Autósiskola

ATI-Császárné Kft Autósiskola

Autósiskolánkba Akcióval és a legmagasabb felszereltséggel várjuk Szegeden már 2 helyen is! Foglalkozunk Moped, Motor, Személygépkocsi, Tehergépkocsi, Nehézpótkocsi, ADR, Autógázbiztonsági, Árufuvarozó GKI, Buszos személyszállító GKI, Emelőgép-kezelői, EU-konform árufuvarozó vállalkozói, EU-konform autóbuszos személyszállító vállalkozói, Földmunkagép-kezelői, Gépkezelői, Mezőgazdasági vegyszerszállítói, Személygépkocsis személyszállítói, Targonca-kezelői, Tachográf-kezelői, Taxi-vezetői, Taxi vállalkozói, Töltőállomás kezelői, Tűzvédelmi szakvizsga ('AB', 'Hegesztő, 'PB', 'Üzemanyagtöltő'), Undortkeltő anyagok belföldi szállítói tanfolyamokkal és vizsgákkal. Mozgássérült oktatás, Automataváltós autón oktatás, Autó-szimulátor, Motor-szimulátor, Részeg-szimulátor és Érintőképernyős számítógépen gyakorlás.

Autó-Plusz Autósiskola

Autó-Plusz Autósiskola

A legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez, autókhoz, motorokhoz egyaránt tapasztalt oktatókkal, kedvező áron. Autó-Plusz autósiskola az Árpád-hídnál. Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő alatt a jogosítvány megszerzését.Számunkra kizárólag az ügyfél a fontos, ezért megújuló akciókkal és a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető tanfolyamokkal biztosítjuk a sikeres vizsga feltételeit.

Autó-Plusz Autósiskola,  jogosítvány Budapesten

Autó-Plusz Autósiskola, jogosítvány Budapesten

Az Autó-Plusz Autósiskola Budapesten, a legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez, autókhoz, motorokhoz egyaránt tapasztalt oktatókkal, kedvező áron. Autósiskolánkat megtalálhatja Budapesten az Árpád-hídnál. Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő alatt a jogosítvány megszerzését.Számunkra kizárólag az ügyfél a fontos, ezért megújuló akciókkal és a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető tanfolyamokkal biztosítjuk a sikeres vizsga feltételeit.

Autóhitel

Autóhitel

Autóhitel használt vagy új gépjármű vásárlásához, gyorshitel autófedezetre, autó hitelekkel foglalkozó honlapok gyűjteménye, hitel kiváltás, autófedezetes gyorskölcsön, bárlistás autóhitel.Ha a kiválasztott autót hitel-, vagy lízingtartozás terheli az sem jelent problémát. Az eladó tartozását rendezzük. A jelenlegi finanszírozótól átvesszük a törzskönyvet. Az így tehermentessé vált járművet Ön gond nélkül megvásárolhatja.

Autók hátulján vicces szövegek

Autók hátulján vicces szövegek

1. (50km/h-val döcögő Suzuki hátulján): Azért megyek ilyen lassan mert az épp előbb büntettek meg gyorshajtásért! 2. (Fehér optikai tuning Trabin): Úgysem engedlek előre! KÜZDJ 3. (öreg bogáron) Igaz hogy az ön autója gyorsabb de én megyekel öl (regi) 4. Kispolákon: A játék 3 éven aluli gyermek kezébe nem adható, mert lenyelheti, vagy leszippanthatja az apró alkatrészeket. 5. ....Csak lapjával..... 6. 'kocsimon' : HALÁLOS IRAMBAN (50 ccm-es a gép) 7. 'ne ezt törd fel. Itt már jártál tegnap este' 8. 'Ne villogj, ne dudálj, küzdjél!' - egy mikrobuszhátulján : ) 9. 'Suzuki. A ti autótok' (Pontiak Firebird) 10. 1.8-as zafira hátulján: rettegj 600 shell megelőzlek!! 11. 120-as Skodámon : LADA KILLER 12. 1Golf hátulján: Suzuki- A ti autótok 13. a 'NE DUDALJ, INKABB KÜZDJ!' az teherautó hátulján van!- Erik 14. A DONOR (kawasaki ninja tulajdonos bőrdzsekijén) 15. A kocsi 100Ft-os érmével működik! (kispolákon) - Erik 16. A kulcs az anyos ülésen, a pitbull mellett (kamion hátulján) /sir hunter/ 17. A Suzuki a ti autótok-az enyém nem! 18. A Volkswagány (Volkswagenen) 19. Apámé Oszt! 20. Aszfalt betyár ladán 21. Átlagsebesség 200 km/h. Szervdonornak lenni nemes feladat...

Autópálya matrica vásárlás SMS segítségével

Autópálya matrica vásárlás SMS segítségével

Vásárolj kényelmesen, gyorsan és biztonságosan autópálya matricát! Miért állnál fölöslegesen sorban a benzinkutaknál? SMS-ben pár perc alatt elintézheted a vásárlást! Az autópálya-matrica vásárlásról, az előtte egyetlen egyszer szükséges regisztrációról bővebben az autopalya-matrica.ws oldalon olvashatsz. Az Autópálya matrica weboldal SMS-sel a legolcsóbb e-matrica vásárlását teszi lehetővé regisztrált felhasználóinak, akár külföldről is!

Tuti menü